Presentkorgar som en presentidé

Presentkorgar är, som namnet antyder, korgar som innehåller mer än en gåva. Dessa korgar kan innehålla artiklar som är tema för säsongen eller för en viss mottagare. Till exempel kan en ”påsk” presentkorg formas som den korgen som påskharen tar med sig, och den kan innehålla påskägg, chokladkaniner och andra godisar för säsongen.

Dessa korgar finns i olika storlekar och former – kombinationerna av presentföremål, korgar och dekorationer är oändliga. Att välja den perfekta korgen med gåvor kan vara en utmaning i sig, men det är definitivt lättare än att behöva skura hela köpcentret för en samling gåvaidéer som bara lämnar dig stressad i slutet av dagen.

Var hittar du dem

Det är lätt att hitta sådana korgar när du letar efter dem. Livsmedelsaffärer och livsmedelsbutiker har ofta hela sektioner som ägnas åt medföljande matvaror, vilket kan göra stora året runt presenter. Dessa matkorgar har ofta också rabatt, så det är definitivt värt att överväga. Andra korgar innehåller skönhetsartiklar, choklater, cigarrer, parfymer, skönhetsoljor –Läs mer

Under de flesta helgdagar ägnar butiker ofta några hyllor för sina presentkorgsuppställningar. Semester är bra tider att hålla rabattförsäljning, eftersom köpare säkert kommer att leta efter presenter att köpa. Att erbjuda korgar fulla av en butiks produkter är ett sätt att erbjuda sina varor till sänkta priser.

Det finns också butiker som erbjuder presentkorgar som sin huvudsakliga produktlinje, och dessa korgar kommer ofta i en bländande variation. Det skulle inte vara svårt att hitta något som din mottagare skulle vilja (utöver det du vill ha själv också!).

Anpassa din korg

Varje person kommer att uppskatta vissa presenter mer än andra, men du blir förvånad över hur även de enklaste sakerna får människor att le. Till exempel kan någon som gillar datorer vara en svår person att köpa en gåva till, men de kommer att uppskatta en korg full av datortillbehör. En bok, några skärmtorkar, en liten lagringsenhet och kanske en motiverande affisch att hänga bakom skrivbordet kan vara en tankeväckande gåva för alla muspotatis.

Många av de bättre presentbutikerna där ute kan anpassa din korg åt dig. Du kan ge dem dina instruktioner, till exempel vilka föremål, korg, omslag och dedikation att använda, eller så kan du be dem om förslag. Att anpassa din korg kan kräva några extra dollar, men värdet av en väl genomtänkt och väl förberedd present är så mycket mer. En kundanpassad korg kan ha en vädjan som generiska korgar aldrig kommer att ha.

Naturligtvis, om du har tid och talang, kan du själv skapa din egen presentkorg från början. Allt du behöver är några gåvaidéer, en bra korg och några lämpliga omslag, band och / eller dedikationskort.

Vad gör en bra korg

Objekten bör matcha varandra när det gäller användning – till exempel, om du ger något för en kaffevän, kanske du vill kombinera en glänsande ny mugg, en soffbord och en påse med Starbucks bästa bönor.

Även om det är sekundärt till presentartiklarna, kan presentationen också göra din presentkorg mer meningsfull och minnesvärd. Det är lätt att hitta en bra korg eller någon annan standardbehållare, men en som skapas med dina egna händer kommer att uppskattas mer. Hur du packar in din korg ger också en känsla av förväntan – en smart inpackad presentkorg lämnar din mottagare gissa vad som finns inne.

Lämna ett svar