En presentkorg – den perfekta lösningen för en gåva

Presentkorgar är den perfekta lösningen för alla behov av gåvor. En presentkorg kan göras för att fira ett antal evenemang som bröllop och årsdagar, födelsedagar och examen, samt universitetsutbildning eller en pension. Presentkorgar kan skapas så att de passar varje tillfälle och varje budget.

Tema-presentkorgar är mycket populära och det kan vara mycket roligt att skapa en presentkorg med ett tema. Gör en pastamiddagsgåva med ett durkslag istället för en korg. En presentkorg med pastamiddag är en riktigt bra jubileumsgåva. Champagne med en ishink är en bra present till ett bröllop och denna gåva är lätt att göra. För en enkel och billig present som är perfekt som lärargåva eller för en kollega, fyll en överdimensionerad kaffemugg med ett paket kaffe eller kakao och några kakor.

Presentkorgar designade kring sportteman är fantastiska gåvor. Alla golfare skulle älska en presentkorg som innehåller en låda med hans / hennes favoritgolfbollar, en ny handske, handduk och ett presentkort till golfområdet. Älskar du att baka? Fyll en korg med ditt eget bröd och kakor, lägg till en vacker kökshandduk och du har skapat en underbar, personlig present. En fruktkorg med choklad, cigarrer eller XQS paket kan också vara ett bra alternativ beroende på vem du vill gåva.

Presentkorgar är också fantastiska företagspresenter som får dig att se bra ut. Affärer handlar om att skapa kontakter. Du kan skicka presentkorgar till dina lojala kunder för att visa din uppskattning och deras förtroende, eller till dina medarbetare för att tacka dem för affärsmöjligheter eller ett enastående jobb.

Att välja varje sak för att återspegla mottagarens smak eller intressen gör presentkorgen till en riktigt personlig present. En väl utformad presentkorg gör ett stort intryck och begränsas endast av fantasin hos den person som skapar den.

Presentkorgar är fantastiska semestergåvor. När din lista är lång och din tid är kort, tänk presentkorgar!

Lämna ett svar